Waterstijl is een erkend zwembadbouwer en behoort tot de selecte groep officiële dealers van het toonaangevende Nederlandse merk Starline.

Waterstijl is al jaren Starline dealer.

Starline is producent van Monoblock zwembaden van hoogwaardig polyestercomposiet en zwembadafdekkingen, het Starline Roldeck. Ook zwembadtoebehoren zoals polyester filters en zwembadbesturingen worden door Starline geproduceerd. Starline is tevens distributeur van luxe whirlpools, ook wel spa genoemd. 

Alle producten van Starline zijn volledig op elkaar afgestemd. Daardoor geniet u van een zwembad of whirlpool welke optimaal functioneert. Voor u betekent dit eenvoud, gemak en een oplossing van hoge kwaliteit. Als Starline dealer leveren wij alle zwembaden van Starline.

Duik in de wereld van wellness en maak kennis met de zwembaden van Starline:

Overweegt u een Starline zwembad te laten aanleggen en bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend advies. En natuurlijk begeleiden wij als Starline dealer u graag bij de realisatie van uw privézwembad.

 

Starline dealer